[WEBINAR] Bodembewerking en Gewasproductie - Benut alle mogelijkheden van Horizon 5 software [NLD]

Wat zijn de mogelijkheden en nieuwe functies van de Horizon 5 software voor de Topcon consoles? We leggen het graag uit tijdens deze webinar. Enkele voorbeelden: het aanmaken van velden, lijnen en lijngroepen, het importeren van lijnen in een groep, afhandeling van taken, programmeren van de sneltoets voor ISOBUS werktuigen, de nieuwe mogelijkheden voor automatische sectiecontrole, onze App... en nog veel meer. Nieuwsgierig? Meld je aan!

Log in of meld u aan voor myTopcon om deze pagina te bekijken:

[WEBINAR] Bodembewerking en Gewasproductie - Benut alle mogelijkheden van Horizon 5 software [NLD]